Да се влюбиш в NUGA BEST

Продуктите на Нуга Бест са изключително популярни по света, а през последните години стават предпочитани и за българските потребители. Номенклатурата на фирмата обхваща не малък брой артикули,  проектирани и изработени по последна корейска технология, подходящи за различни заболявания и особено изменения на опорно-двигателната система. Използваните материали гарантират качество, което единици производители в тази област предлагат, материите са издръжливи и при постоянна употреба, дизайнът е ергономичен – фактори, осигуряващи максимален комфорт и ефективност по отношение на поддържането на добрия тонус и редуцирането на редица симптоми и заболявания. А едни от най-верните почитатели на NUGA BEST са децата, тъй като разработените изделия на компанията са универсални и подходящи за ползване дори от ранна детска възраст.

Възможността всеки един от продуктите да бъде тестван и ползван целогодишно в демострационните зали, е едно наистина отлично предимство, особено за хора, които не могат да си позволят закупуването на конкретен артикул. Най-често желанието на потребителите е да притежават целия набор от предлагани аксесоари и продукти, оценявайки с времето техните неоспорими качества. За тази цел са предвидени различни промоции, както и системи за разсрочено плащане, които правят процесът значително по-лесен и необременяващ семейния бюджет. Консултантите в центровете ще намерят оптималния вариант и време за всеки, пожелал да научи повече, да ползва уредите и продуктите в залата или да ги закупи за себе си и своите близки. В много случаи, особено по време на промоционална кампания, изборът за подарък към любимия човек, е свързан именно с предлаганите решения за здравето от компанията NUGA BEST. Защото действително, каква по-добра инвестиция, от тази, свързана с нашето дълголетие, красота и преди всичко – здраве? Несравнима е радостта от това да видиш как постепенно болезнените гримаси се превръщат в сияйна усмивка, как приведените рамене се изправят гордо и походката става уверена и ведра, а доброто настроение – неизменно. Разбира се, за да бъде ефектът дългосрочен, е нужна дисциплина и постоянство. Осезаемо облекчение е възможно още при първите процедури , но при по-сериозни състояния е необходимо системно използване на избраните продукти, а най-добре те да се комбинират последователно, според инструкциите на производителите и конкретния проблем.

Друго водещо предимство на компанията е, че доверявайки се на NUGA BEST, човек може да забрави почти изцяло посещенията при лекар. Такива са необходими за контролни прегледи, на които много често се установява, че здравето на пациента се е подобрило значително. Продуктите са оптимално решение, но не панацея и медицинската консултация не бива да бъде пренебрегвана в случаи на обострени състояния, натрупване на множество заболявания, критични резултати от изследвания и т.н. Независимо колко добре позвават своите неразположения и техните симптоми, посетителите в демонстрационните центрове имат възможността да обогатят своята здравна култура и познания, чрез многобройните презентации, лекции, снимкови, аудио и видео материали, да установят каква е първопричината за техния проблем. Както и най-ценното – да се убедят лично в ефективността на уредите и продуктите, чрез споделения опит на другите, които са ги ползвали и/или закупили. Дори най-големите скептици, които не се доверяват на алтернативните методи за лечение, с всяко следващо посещение, изпитват все по-голямо облекчение и сами инициират осигуряването на даден продукт и аксесоар и за домашно ползване.

Ако желаете и Вие да се уверите в предимствата на съвременните технологии в областта на здравето и красотата, бихте могли да посетите най-близкия за Вас демонстрационен център. Там ще имате възможността да се насладите на процедурите с масажното оборудване, да разберете как може да имате свое „второ сърце“, каква тайна крие обичаната от всички възглавничка, кое е това вълшебно килимче, както и да се запознаете с нови, позитивно настроени хора, с интересни съдби и опит. Варненци и гости на града могат да се свържат директно със салона в Морската столица, за да зададат допълнителни въпроси и да получат насоки за разположението на обекта тук. За много от тях мястото вече е добре познато и любимо, а от скоро за по-ангажираните хора са предвидени процедури и в съботния ден. Управителите – Ели и Николай, както и очарователните асистенти – Благовеста, Фани и Люба са всеотдайни и искрено обичат работата си. За тях Вашето здраве е наистина важно, погрижете се за него и Вие.

Ето и два прекрасни продукта, които за разлика от фаворита – масажното легло, са преносими и удобни за оптимален брой процедури, където и да се намирате:

Турманиев шал, който може да се носи денонощно и Ви осигурява нежна грижа и комфорт, особено през есенно-зимния сезон:


IMG_2666

 

 

 

 

Наметнете се с целително обожание, избирайки турманиевата наметка . Тя ще облекчи болките в раменете, ще Ви загрее, отпусне и възвърне добрия тонус и правилна стойка:

 

IMG_20160213_165121

 

 

IMG_20160213_172424

 

Следете и за акциите на компанията, които периодично се реализират на българския пазар.

Сигурна съм, че ако още не сте сред многобройните хора, влюбени в продуктите на NUGA BEST, то скоро ще заявите също като мен:

 

12741957_794664227344975_7003597173648887248_n

 

МБ

 

 

 

  • You are here: Милена Белчева » Без категория, Обектив(но) » Да се влюбиш в NUGA BEST
  • Tags:  , , , , , , , , , , , , , , , ,

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *