Очи в очи-лично и лирично с Милена Белчева във Варна

 

         Имам удоволствието да открия началото на литературния сезон в Сдружението на писателите-Варна, по чиято инициатива съм поканена да представя част от своето творчество.

        Заповядайте на  8-ми февруари /петък/ от 18 часа, на ул. Крали Марко 11.

         Каня всички Вас, както и Вашите приятели, почитатели на словото, на една лирична среща, която се надявам да Ви пренесе отвъд сивия, пуст хоризонт на февруари.

         Празничната суматоха приключи и отново сме завъртяни в центрофугата на битието.  Задвижени от всеобщата инерция на лавината от лични, социални и служебни ангажименти, сякаш забравяме, че можем поне за час да погледнем през друг емоционален ракурс животослучващото се.

        Не знам доколко, през тези 60 минути заедно, ще мога да провокирам у Вас по-радващи емоции и преобразяващи мисли, но Ви очаквам, за да споделим част от себе си и своя свят.  Вече не съм нито руса, нито толкова млада, не съм издала и втората си поетична книжка,  която да Ви представя, но ще ми е приятно да Ви прочета новите си творби и да поговорим за приятелството, любовта, сезоните на душата, малките радости и големите прозрения…

 

        Очаквам Ви! 

 

        Милена Белчева

 

 

 

 

 

  • You are here: Милена Белчева » Новинки » Очи в очи-лично и лирично с Милена Белчева във Варна
  • Tags:  , , , , , , ,

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *