Намигване

Аз съм, която съм, но понякога и това не е сигурно! 🙂 Имам две големи на инат ДНК-издания и малко книжни. Живея в едно микро винтидж царство, но обичам да ходя на гости и почти навсякъде се чувствам като у дома. Пипилотските ми години продължават, независимо, че „смалидонът“ не смали житейските препятствия и все още си цапвам неволно челото в някоя бариера. Като примерно чавдарче – играя, пея, уча се, чета…Също така пиша, рисувам, танцувам, скачам на въже, правя палачинки и бели. Имам прякор, но е издайнически и няма да го кажа тук.
Имам щения за приключения, 3 орхидеи, 2 от които живи, „рой недовършени неща“, въображаеми трапчинки, но вярвам, че ако не върху мен, то ще се материализират върху някой леко брадясал, вдъхновяващ, всеотдаен, cute man. Обичам да правя изненади, вече и да получавам! Обичам art deco периода и всичко естетско и детско. От няколко години се влюбих в шаби шик красотите и с лекота ги майсторя!
Обичам кафенце, моренце, химикали, дъжд, тюркоазено… Обичам женствените рокли и мъжката логика. Обичам филмите, макар самата рядко да излизам от филма. Харесвам всичко пухаранчесто и гушкаво! Всичко умилително и от все сърце! Не обичам да не обичам, но се случва – дупките и разбитите тротоари, шума, хората с еГо-, вместо еКо – мислене, празнодумствата, критиката, мръсни чорапи 😉 Ако Ви интересува друго, питайте, ако не отговоря пряко, може би ще е в някоя следваща книга. А дотогава – приятни мигове в сайта!
(Представянето е вдъхновено от въпроси на „Ангел и стръкче“)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *