Нова алтернатива за Варна

„Нова алтернатива“ събра варненци на концерт за каузата „Морската градина за нашите деца“. В концерта взеха участие изпълнители и детски състави от Варна. Глас в подкрепа на каузата на водача на листата на „Нова алтернатива“ за Варненска област Деси Добрева, издигна едно от най-големите имена на българската естрада Силвия Кацарова. В събитието взеха участие малките таланти от ансамбъл „Фолклорни ритми“, както и любимецът на публиката от първия сезон на Music Idol Ивайло Донев. Специално слинк шоу пък зарадва малчуганите. Mладата варненска поетеса Милена Белчева също подкрепи кандидатите от Нова алтернатива и прочете актуалното си по звучене стихотворение „Горчив оптимизъм“.

„За нас от Нова алтернатива запазването на българската природа е сред най-важните ни приоритети, ние искаме да се забрани напълно строежът в забранените територии, и след това в едногодишен срок след тази забрана да се премахнат незаконните строежи. Ние сме против застрояването на плажната ивица, защото тя е национална ценност, която трябва да пазим и съхраним, а не да скъсяваме заради кръчми или бетонни крепости!“ каза Деси Добрева в обръщение към варненци. „Гражданите на една страна трябва да са активни, активно да работят за мечтите и идеите си.
България има нужда от своите млади хора, от своите млади професионалисти, от нашата енергия и воля за промяна.
Разчитам на вас да се включвате с мнения и идеи, защото ние сме надеждата на бъдещето, ние ще живеем в тази страна, ние ще отглеждаме децата си тук.“ допълни тя.
„Ние отиваме на избори с нови лица, нова алтернатива, номер 1 и рестарт за България!“ сподели Николай Цонев, председател на Нова алтернатива. “

източник: Днес +

 

2014 zeleni

 

  • You are here: Милена Белчева » Сцена » Нова алтернатива за Варна
  • Tags:  , , , , ,

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *